Sobre nosaltres

Benvinguts a la web de LLAUNERIA MATA, MATA dolcíssim CREA IL·LUSIÓ

Desitgem que passi una estona agradable visitant la nostra botiga online.

Estem especialitzats en la venda d'estris i  productes per a la elaboració i decoració de cuina i pastisseria. Oferim una àmplia gamma d'articles, des dels més tradicionals fins a les últimes novetats.

Els articles que exposem en aquesta pàgina web, són productes seleccionats per la seva qualitat, disseny i funcionalitat, i están avalats per les millors marques del mercat nacional i internacional.

Tenim una preocupació permanent per satisfer les necessitats dels nostres clients, i és per això que sotmetem tots els nostres productes a un control molt exígent i assessorem al client davant qualsevol dubte sobre un producte i/o estri.

Tenim una gran experiencia en la venda d'estris i productes per a la elaboració i decoració de pastisseria, pastisseria creativa i cuina. Confíem i col·laborem amb els nostres proveïdors i és el nostre objectiu oferir una excel·lent relació qualitat-preu. Ens avala la nostra botiga de Reus - LLAUNERIA MATA - que el passat 2011 va fer 150 anys.

El nostre objectiu és oferir al client un servei exquisit, ésser un punt de referencia i a més convertir-nos en l'establiment online on pugui trobar tot allò que necessiti per a elaborar les seves creacions.

 

ENTRI I DESCOBREIXI UN MÓN FASCINANT