CONDICIONS DE LA COMPRA ONLINE

ATENCIÓ: Actualment la compra online ha estat deshabilitada. La Llauneria Mata tanca per jubilació el proper 31 de gener.
 

PAGAMENT

IMPOSTOS APLICABLES

Tots els preus dels articles exposats a la pàgina web llauneriamata.com porten l'IVA inclòs. Com a regla general s'aplicarà el tipus impositiu del 21% per a estris i 10% per a alimentaris, per al territori Espanyol i Europa. No es repercutirà l'IVA a les vendes que es realitzin a qualsevol altre país del món. Els sistemes duaners de cada país aplicaran les càrregues impositives corresponents.

FORMES DE PAGAMENT

  • Paypal
  • Transferència bancària
  • Targeta de crèdit

TERMINIS DE LLIURAMENT

Si a l'article s'especifica:

  • 1 setmana (6 dies hàbils): a partir de la data de la comanda es prepararà l'article escollit amb les característiques triades i es lliurarà al cap de 6 dies hàbils (dilluns a dilluns, dimarts a dimarts......) al transportista. 
  • En existència: es prepararà immediatament i es lliurarà entre 24 i 48 hores al transportista.

DESPESES D'ENVIAMENT i TRAMESES

Espanya peninsular, Balears i Portugal

Les despeses de tramesa a Espanya peninsular, Balears i Portugal de comandes inferiors a 60,00€, sigui quin sigui el seu pes, costen:

Correus de 0 a 4Kg:  8,00€    MRW: 14,50€,  i un cop lliurat al transportista, Correus, MRW entreguen entre 24 i 48 hores.

Correus de 4 a 8Kg:  12,00€    MRW: 18,50€,  i un cop lliurat al transportista, Correus, MRW entreguen entre 24 i 48 hores. 

A partir de 100,00€ ports gratuïts

Canàries,Ceuta i Melilla

Les despeses de tramesa a Canàries de comandes inferiors a 250,00€

de 0 a 4Kg  18,00€

de 4 a 8Kg  30,00€

A partir de 250,00€ ports gratuïts

I un cop lliurat al transportista, MRW, Correus, entreguen entre 3 a 5 dies laborables.

CEE Comunitat econòmica Europea

Els enviaments a la CEE no tindran cap càrrec addicional per impostos o duanes. Les despeses de tramesa a la CEE de comandes inferiors a 250,00€

de 0 a 4Kg  25,00€

de 4 a 8Kg  40,00€

A partir de 250,00€ ports gratuïts

I un cop lliurat al transportista , Correus, MRW entrega entre 3 i 5 dies laborables

Internacionals - Països fora de la CEE

Lliurament de 5 a 10 dies laborables. Aquests terminis sempre es compten a partir de la data de lliurament al transportista. Aquests terminis són estimats, no garantits.

Càrrec addicionals per impostos o duanes. Dependrà del tipus de producte, del valor del mateix i de la política duanera de cada país. Llauneria Mata no es farà càrrec en cap cas dels impostos o altres càrrecs que puguin aplicar els diferents països. Les despeses de tramesa dependrà del pes i destí.

STOCK

Tots els articles estan subjectes a estoc. En el cas que l'estoc estigui 0 , podrà demanar igualment l'article en qüestió. 

RECORDI QUE ELS COLORS PODEN VARIAR SEGONS LA RESOLUCIÓ DE LA SEVA PANTALLA.

COMANDA MÍNIMA

Llauneria Mata no té un import mínim de comanda.

DEVOLUCIONS

El client disposarà d'un termini de 7 dies  des de la recepció de l'article per fer la devolució, enviant un comunicat on s'especifiqui el motiu de la devolució. No s'acceptarà cap devolució que no hagi estat autoritzada per Llauneria Mata.

Pot dirigir-se a:

atencioalclient@llauneriamata.com

Els articles hauran de ser retornats en perfecte estat, no hagin estat usats ni manipulats  i conservin el seu embalatge original íntegre. (íntegre vol dir que si s'obre una capsa, un blister, un estoig o similar on hi ha un estri , i aquest està dins d'una bossa i porta una etiqueta,  aquesta etiqueta no es pot trencar ni treure) No s'accepten devolucions d'articles alimentaris (glaça, fondant, pasta de sucre per a modelatge, essències, retoladors alimentaris, colorants alimentaris, llustres, pintures alimentàries, pintures en esprai.... )

Els articles retornats hauran d'esser entregats a Llauneria Mata, juntament amb la factura emesa.

Els articles personalitzats no podran ser retornats, al ésser un producte que es realitza especialment per al client que l'ha demanat ( cèrcols a mida, llaunes, segells per a galetes, tallapastes ......)

Un cop acceptada la devolució per Llauneria Mata, ens comprometem al seu reemborsament en un termini màxim de 30 dies des de la recepció de la devolució. Abans de realizar la devolució, el client ho ha de comunicar a Llauneria Mata, que indicarà la forma en que ha de ser retornada.

Llauneria Mata no acceptarà devolucions a ports deguts. Si la causa de devolució és deguda a què un article està en mal estat o és defectuós, o no correspont al que el client ha demanat, Llauneria Mata assumiria les despeses de la devolució. Si la devolució és per què l'article no satisfà el client, Llauneria Mata, reemborsarà l'import de la comanda, però no les despeses de devolució.  La devolució dels imports que corresponguin es farà per transferència bancària al compte bancàri  indicat pel client.

RECORDI QUE ELS COLORS PODEN VARIAR SEGONS LA RESOLUCIÓ DE LA SEVA PANTALLA.

És molt important que quan rebi la comanda , observi amb deteniment l'embalatge. Si hi troba qualsevol anomalia l'haurà de refusar, indicant per escrit , al rebut que li  presenti el transportista o missatger, la causa de la devolució (embaltge esquinçat, aixafat.....)

Per a qualsevol incidència relacionada amb una devolució d'algún article s'ha de dirigir a:

atencioalclient@llauneriamata.com

ANUL·LACIÓ DE COMANDA

Com a consumidor té dret per llei, a anul·lar la comanda. Pot anul·lar-la durant els propers 7 dies des de la data de la comanda, sempre i quan la mercaderia no hagi estat enviada. S'ha de dirigir indicant el motiu  a :

atencioalclients@llauneriamata.com

O bé si ho prefereix pot enviar l'anul·lació de la comanda per carta postal a :

LLAUNERIA MATA

Misericòrdia Mata Ferraté

Carrer Francesc Bartrina, 13

43202 REUS

T.699907245

Si no envia el comunicat dins del temps especificat, no podrem atendre l'anul·lació de la comanda.

 

La validesa, interpretació i acompliments d'aquestes Condicions Generals entre Llauneria Mata, ROYO MATA ASSOCIATS SL,  i l'usuari, amb renúncia expressa a qualsevol altre fur que pugui correspondre-li se sotmeten a la Jurisdicció i Tribunals de Reus, per a quantes accions legals puguin empendre.